woensdag 30 december 2015

Een dagje later....

Vandaag ga ik vertellen wie de mal gewonnen heeft. Bedankt allemaal voor de felicitaties. Ik heb mijn verjaardag in Wenen gevierd want daar hebben we de kerstdagen doorgebracht. Een schitterende stad, we hebben veel gezien. Het was een georganiseerde busreis. Gezellig zo met allemaal vreemde mensen. Maar nu dan de winnaar.........Voor mij was het geen moeilijke keus en ik hoop dat jullie het kunnen waarderen dat ik haar gekozen hebt......Het is Gaby geworden, omdat ze bijna op elke kaart een berichtje plaatst en omdat ze zoveel kaarten voor Kika maakt en dat steunt.
Gaby gefeliciteerd en geef je adres maar door op avg2712@hotmail.com


dinsdag 29 december 2015

Wie jarig is....

Wie jarig is .......juist, ik ben 27 december jarig en wil deze mal verloten. Laat een reactie achter en 29 december maak ik de winnaar bekent. Simpel toch? Dit bericht blijft bovenaan staan. Voor nieuwe berichten naar beneden scrollen.



zondag 20 december 2015

Zigzag kaart

Vandaag nog een zigzag kaart gemaakt. In een grijs verleden heb ik dit modelkaart al een keer geplaatst met patroon. Ik doe het patroon er nu ook weer bij.



                                            Zo is de kaart dicht. Ik heb er een band omgemaakt.



Neem 2 keer karton van 13,5 cm bij 25 cm. Ril op de stippellijn. de delen van 10 cm op elkaar plakken en de kaart afwerken naar eigen inzicht. Succes ermee.


Groeten Anja


zaterdag 19 december 2015

Laatste kerstkaart.

Ik moest nog een paar kerstkaarten maken en dan liefst snelle. Dit is snel gedaan. Zelf vind ik het een leuke kaart geworden.



De embosfolder beïnkten met blauwe stempelinkt en daarna de bomenstempel op de embosfolder stempelen. Wel aan de kant waar de letters te zien zijn. Deze embosfolder is van Stampin Up. Daarna het papier ertussen en door de machine draaien. Succes ermee.

vrijdag 11 december 2015

En we gaan nog even door met de winterkaarten.

De kaarten voor de bestelling zijn bijna klaar. Ik heb besloten om de helft van de opbrengst te doneren aan een goed doel. Nu maar hopen dat de verkoop een beetje gaat lopen. 





Bedankt voor de reacties op de vorige post. Groetjes Anja

maandag 7 december 2015

kruisjes op een kaart

Dit lijkt wel kruissteek borduren maar dan op een kaart. Het is de mooie mal van Marianne Design DF3417. Je kan er een mooie achtergrond mee embossen en met de snijmal maak je de kruisjes. Ik heb er een aantal kaarten mee gemaakt.









                                                                 Groetjes van Anja

vrijdag 4 december 2015

Winterkaart

Een winterkaart in niet alledaagse kleuren. De dennenappels waren ook ongebruikte mallen. Het erge is ......ik heb ze wel twee keer. Lintje en strikjes mal was ook ongebruikt, dus ik heb mijn best weer gedaan door ongebruikte mallen te gebruiken.



Tot de volgende keer weer. 

donderdag 3 december 2015

Meerdere kleuren groen

Deze kerstkaart is groen.....alleen maar groen papier of stempelinkt gebruikt. En ikzelf vind het een toppertje. Ik ga nog meer kaarten in 1 kleur maken. Maar dat zien jullie later wel. De mallen zijn allemaal van Marianne Design.


Ik zeg welkom tegen de nieuwe leden. De groetjes en tot de volgenden keer. 



woensdag 2 december 2015

Cas kaartjes

Vandaag 2 cas kaartjes gemaakt. Ineke en ik hebben weer online gezeten en de opdracht was....Maak kaartjes met het Marianne Design vogeltje en zonder designpapier. Dit zijn mijn kaartjes geworden.



Bedankt weer voor het kijken en tot morgen. 

Ronde kaarten

Vandaag heb ik 2 ronde kaarten, de kerststal is gemaakt met allemaal materialen van Marianne Design. De blauw/witte kaart is een mix van allerlei mallen.





Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer. 

dinsdag 1 december 2015

Card in a box

Deze twee kaarten passen gewoon in een envelop. Ik vind ze weer leuk geworden. Hoop jullie ook.




Patroon staat verder naar onderen, dus even scrollen. Groetjes Anja